Kategorier
Kød på slægten

Start med slægtsforskning

Lidt mere slægtsforskning – født og viet

Mine oldeforældre Hans Jørgen Hansen og Dorthea Marie Antonsen, blev gift i Vrensted 5. februar 1889 Vrensted kirkebog AO 55 1887-1891, forlovere ved vielsen var Kristian Peder Hansen og hendes morfar Christoffer Skræm begge fra Vrensted

Hans Jørgen Hansen er født i Vrensted Vrensted kirkebog 1862-1886 AO12, 11. september 1866 søn af indsidder skrædder Christian Peder Hansen og hustru Ane Marie Jensdatter af Vrensted

Dorthea Marie Antonsen er født og døbt i Vrensted Vrensted kirkebog 1862-1886 AO120, og indført i Ingstrup kirkebog Ingstrup kirkebog 1859-1886 AO119 fordi hendes mor opholdt sig 10. mdrs dagen før fødslen i Ingstrup. Når man dokumenterede hvor barnet var undfanget, skyldes det at vedkommende sogn var ansvarlig for hjælp til barnet, i tilfælde af offentlig omsorg.

hendes forældre er ugifte Anthine Marie  Christophersen af Aasendrup og udlagt fader ungkarl snedkerlærling Christen Andersen i Ingstrup. Jeg har ikke fundet nogen faderskabssag på Dorthea Marie Antonsens fødsel.

Af Gerda Jensen

Jeg kan godt lide og lave slægtsforskning. Desuden laver jeg gerne hjemmeside.
På facebook er der en rigtig hyggelig gruppe, "slægter fra Vendsyssel" hvor man deler mange fine oplysninger med hinanden. Og desuden kan du se indlæg fra gruppen på http://www.logy.dk/facebook/ Venlig hilsen Gerda Jensen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *