Programmer til slægtsforskning

Når man får startet sin slægtsforskning, har det for mig været nødvendigt og have et program til og holde styr på alle personerne og oplysningerne om dem. I rigtig mange år har jeg brugt Brothers Keeper til og samle mine oplysninger. Programmet kan du downloade her Brothers keeper dansk Der vil du også kunne finde mange gode oplysninger om at komme igang med programmet. Desuden er der en gruppe på facebook, hvor du kan få hjælp og informationer Facebook, Brothers keeper

Jeg er nu gået over og bruge et andet program som jeg er glad for. Det er Legacy  som du kan se Legacy dansk . Det har mange gode funktioner, som man lige skal lære, for at få mest mulig glæde af programmet. Lige en oversigt over hvad Legacy som program indeholder Funktioner i Legacy

Jeg er næsten lige startet med at bruge TNG og er glad for det du kan se mit resultat  Tng database

Du vil kunne finde en facebook gruppe Facebook TNG

Venlig hilsen Gerda Jensen