Kategorier
Legacy

Start med person i Legacy

Når vi lægger en persons oplysninger ind i Legacy, er det ret vigtigt at finde de rigtige oplysninger.

Jeg har fundet oplysninger på Lovise Marie Christensen som jeg her kalder Jensen.

Lovise Marie Jensen

Ved gennemgangen af oplysningerne fandt vi ud af at man i Familysearch kan finde mange fine oplysninger fra folketællingerne. Derfor lavede vi en ekstra fil om det, vedrørende Maren Cathrine Andersdatter

Maren Cathrine Andersdatter

Af Gerda Jensen

Jeg kan godt lide og lave slægtsforskning. Desuden laver jeg gerne hjemmeside.
På facebook er der en rigtig hyggelig gruppe, "slægter fra Vendsyssel" hvor man deler mange fine oplysninger med hinanden. Og desuden kan du se indlæg fra gruppen på http://www.logy.dk/facebook/ Venlig hilsen Gerda Jensen