Kategorier
Kød på slægten

Skifter i nyere tid fortsat

Jeg vil finde om der er et skifte efter min tipoldemor Kirstine Marie Christensen født i Tårs 1838 død i Ugilt 31. juli 1915. 1. gang gift med Peder Christensen der var født 1795 (min oldefar) død 1868 i Ugilt.

Oversigt over “skifteret”  for Ugilt er på opslag 188 med henvisning til  side 168, der er på opslag 164 og 165 Vennebjerg herred side 168

Jeg kan se at skifterne sikkert er under Hjørring kriminalret og jeg går ind på den side Hjørring kriminalret- skifteretten og jeg har fundet ud af at finde de næsten sikre oplysninger under Skiftesagslisten for Hjørring listen er ført kronologisk med indskrivning efter dato og år. Og finder Kirstine Marie Christensen som nr. 71 med oplysninger om manden og lignende.

Jeg vil også finde hendes mand Christen Christensen der døde i juni 1915, og efter ham er der dette skrevet Skiftesagsliste opslag 136 nr. 52, der er skrevet deres fælles børn

 

Af Gerda Jensen

Jeg kan godt lide og lave slægtsforskning. Desuden laver jeg gerne hjemmeside.
På facebook er der en rigtig hyggelig gruppe, "slægter fra Vendsyssel" hvor man deler mange fine oplysninger med hinanden. Og desuden kan du se indlæg fra gruppen på http://www.logy.dk/facebook/ Venlig hilsen Gerda Jensen