Kategorier
Kød på slægten

Start på forskning

Slægtsforskning er idag blevet rimelig nemt, med alle de muligheder der er for at finde oplysninger via internettet. Jeg vil prøve og vise nogle af de muligheder der er for forskning. Og som jeg selv bruger.

Jeg bruger arkivalieronline på Se originale dokumenter på nettet

I den forbindelse har jeg lavet en lille  video slægtsforskning

Af Gerda Jensen

Jeg kan godt lide og lave slægtsforskning. Desuden laver jeg gerne hjemmeside.
På facebook er der en rigtig hyggelig gruppe, "slægter fra Vendsyssel" hvor man deler mange fine oplysninger med hinanden. Og desuden kan du se indlæg fra gruppen på http://www.logy.dk/facebook/ Venlig hilsen Gerda Jensen

2 kommentarer til “Start på forskning”

Hej Grete Jeg synes da du skal prøve og samle dine oplysninger og kikke i kirkebøgerne for at finde din slægt.
Hvor er du født og hvornår – og derefter finde dine forældre. Jeg ved ikke om du har slægtninge her i nærheden. Men du har jo altid mulighed for og fortælle om din søgen i vores gruppe. Der er altid mange der gerne vil hjælpe. Og det er lidt hyggeligt og finde sine rødder. Mange hilsener Gerda Jensen

Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *