Blog – sammen

Hej alle

Jeg har idag lavet en ny blog om slægtsforskning, som du er velkommen til og besøge. sammen om slægtsforskning

Bloggen er lidt en videreførelse af denne hjemmeside. Min ide er at man kan hjælpe hinanden med gode ideer og erfaring fra sin egen slægtsforskning. Og til de der har brug for gode ideer til og komme videre med sin forskning.

Jeg håber min blog bliver taget i mod i den ånd den er lavet. Som en positiv hjælp til slægtsforskning.

Venlig hilsen

Gerda Jensen

Vrå

Forfatter: Gerda Jensen

Jeg kan godt lide og lave slægtsforskning. Desuden laver jeg gerne hjemmeside. På facebook er der en rigtig hyggelig gruppe, "slægter fra Vendsyssel" hvor man deler mange fine oplysninger med hinanden. Og desuden kan du se indlæg fra gruppen på http://www.logy.dk/facebook/ Venlig hilsen Gerda Jensen